Preskoči na vsebino

Novica /

Naša spletna stran prejela nagrado Netko 2024

Nova spletna stran zotks.si je bila finalist letošnjega tekmovanja za nagrado Netko v treh kategorijah, in sicer kot Naj spletna stran javne ali nevladne organizacije, Naj spletna stran za otroke in mladino ter Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij. Na podelitvi nagrad je postala zmagovalka v kategoriji Naj spletna stran za otroke in mladino.

Novo spletno stran so zasnovali v agenciji Kofein dizajn. Sredstva pa so bila pridobljena na javnem razpisu Ministrstva za javno upravo, katerega namen je spodbujanje razvoja digitalne preobrazbe nevladnih in prostovoljskih organizacij s pomočjo vpeljave digitalnih rešitev ter zagotavljanje višje ravni usposobljenosti zaposlenih in uporabnikov na področju informacijske družbe z namenom hitrega in uspešnega odzivanja na izzive in potrebe družbe ter dodatne spodbude širši digitalizaciji družbe.

Nagrade Netko vsako leto podeljujeta Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in Register.si, ki s tem nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo na domeni .si. S to nagrado organizatorji tekmovanja komunicirajo slovensko spletno identiteto, podpirajo domače spletne projekte, podjetja, organizacije in osebnosti, ter hkrati spodbujajo uporabo nacionalne domene .si.