Preskoči na vsebino

Novica /

Zotkini talenti 2024

Obrazec za potrditev prisotnosti je dostopen TUKAJ.

Če vabila niste dobili, nam pišite na talenti@zotks.si.

Zadnji dan za prijave  je 30. 5. 2024

 

V nedeljo, 2. junija 2024, ob 16:00, bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani naša slavnostna prireditev Zotkini talenti 2024.

Dogodek organiziramo v čast najboljšim mladim talentom, ki so se s svojim znanjem, sposobnostmi, inovativnostjo in ustvarjalnostjo najbolje izkazali v tekočem šolskem letu na različnih tekmovanjih iz znanj in na srečanju mladih raziskovalcev v naši organizaciji.

Na letošnjo prireditev, ki jo bo vodil Nik Škrlec, bo povabljenih več kot 1500 osnovno- in srednješolcev (s področja logike tudi študenti), njihovih staršev, mentorjev in drugih gostov. Med razglasitvijo nagrajencev in podelitvijo priznanj pa bodo za popestritev skrbeli nadarjeni mladi, ki smo jih izbrali na za to namenjenem natečaju.

Slavnostni dogodek se bo ob 16.00 uri pričel na glavnem odru v Gallusove dvorane. Prej pa bo med 13.00 in 15.30 uro v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma potekala aleja fakultet in organizacij, ki so naši podporniki. Na aleji se bodo predstavile tehniške, naravoslovne in druge fakultete, nekaj podjetij in uspešnih projektov, ki so pri nas in po svetu predstavljali ZOTKS.

Glavni pokrovitelj dogodka je Krka, d. d., Novo mesto.

Logo Krka