Preskoči na vsebino

Novica /

Natečaj – nastop na slovesni prireditvi ZOTKINI TALENTI 2022

Koga iščemo?

Za slovesno razglasitev rezultatov državnih tekmovanj iz znanja in srečanja mladih raziskovalcev v organizacij Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) ZOTKINI TALENTI 2022 letos ponovno iščemo nastopajoče, ki bodo imeli priložnost pokazati svoj talent in popestriti slovesno prireditev s svojo točko.

Plesalci, pevci, glasbeniki, igralci, športniki, umetniki in drugi talenti, pošljite nam svoje ideje za vmesne točke prireditve ZOTKINI TALENTI. Še posebej lepo vabljeni vsi, ki tudi sicer sodelujete na tekmovanjih iz znanja in srečanju mladih raziskovalcev v organizacij ZOTKS.

Prireditev bo potekala v nedeljo, 19. junija 2022, v Gallusovi dvorani v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Oglejte si posnetke prireditve iz prejšnjih let: ZOTKINI TALENTI 2015, ZOTKINI TALENTI 2016, ZOTKINI TALENTI 2017, ZOTKINI TALENTI 2018, ZOTKINI TALENTI 2019.

Kako lahko sodelujem?

Če te mika, nam pošlji predlog oziroma video posnetek točke/nastopa/vaje ipd. Točka naj bo taka, kot  jo boš predstavil/a na prireditvi, če boš na natečaju izbran/a. Posamezen posnetek naj ne bo daljši od 4 minut. Posnetek nam pošlji najkasneje do 31. maja 2022.

  1. Najprej izpolni prijavnico preko ELEKTRONSKEGA OBRAZCA.
  2. Natisni, izpolni in podpiši IZJAVO.
  3. Naloži posnetek nastopa in obvezno tudi izjavo v DROPBOX, obe datoteki poimenuj s svojim imenom in priimkom. Če boš naložil/a več posnetkov, jim dodaj še številke (npr. Posnetek Ana Novak 1, Izjava Ana Novak 1, Posnetek Ana Novak 2, Izjava Ana Novak 2, …)

Število poslanih posnetkov na posameznika ni omejeno.

Kako bo potekal izbor?

Komisija, ki jo bo sestavila ZOTKS, se bo o končnem izboru odločila na podlagi skladnosti prijavljenih kandidatov oziroma njihovih točk s preostalim scenarijem ter na podlagi lastnega mnenja o njihovi kakovosti in atraktivnosti. Komisija si pridržuje pravico, da si za končno odločitev pomaga s pomočjo glasovanja prek socialnih omrežij oziroma drugih medijev. V primeru da se nobena od prijavljenih točk komisiji ne bo zdela primerna, si komisija pridržuje pravico, da ne izbere nobene od poslanih točk.

O izboru bomo vse, ki boste poslali svoje posnetke, obvestili 6. junija 2022.

Dodatne informacije

lahko dobiš na naslovu talenti@zotks.si ali na 01 25 13 727.

Razpis