Preskoči na vsebino

Novica /

Natečaj – nastop na slovesni prireditvi ZOTKINI TALENTI 2024

Koga iščemo?

Za nastop v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani na prireditvi Zotkini talenti 2024 letos ponovno iščemo nastopajoče, ki bodo imeli priložnost pokazati svoj talent in popestriti slovesno prireditev s svojo točko. Zotkini talenti so prireditev, kjer slovesno razglasimo rezultate državnih tekmovanj iz znanja in srečanja mladih raziskovalcev v organizacij Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS), v dvorani pa se zbere 1.200 ljudi!

Plesalci, pevci, glasbeniki, igralci, športniki, umetniki in drugi talenti, pošljite nam svoje ideje za vmesne točke prireditve. Še posebej lepo vabljeni vsi, ki tudi sicer sodelujete na tekmovanjih iz znanja in srečanju mladih raziskovalcev v organizacij ZOTKS.

Iščemo predvsem ŽIVAHNE točke, polne pozitivne energije!

Prireditev bo potekala v nedeljo, 2. junija 2024, v Gallusovi dvorani v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Oglejte si posnetke prireditve Zotkini talenti iz prejšnjih let: 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2022 in 2023.

Kako lahko sodelujem?

Če te mika, nam pošlji predlog oziroma video posnetek točke/nastopa/vaje ipd. Točka naj bo taka, kot  jo boš predstavil/a na prireditvi, če boš na natečaju izbran/a. Posamezen posnetek naj ne bo daljši od 4 minut. Posnetek nam pošlji najkasneje do 5. maja 2024.

  1. Najprej izpolni prijavnico preko ELEKTRONSKEGA OBRAZCA.
  2. Natisni, izpolni in podpiši IZJAVO.
  3. Naloži posnetek nastopa in obvezno tudi izjavo v DROPBOX, obe datoteki poimenuj s svojim imenom in priimkom. Če boš naložil/a več posnetkov, jim dodaj še številke (npr. Ana Novak Posnetek 1, Ana Novak Izjava 1, Ana Novak Posnetek 2, Ana Novak Izjava 2, …)

Število poslanih posnetkov na posameznika ni omejeno.

Kako bo potekal izbor?

Komisija, ki jo bo sestavila ZOTKS, se bo o končnem izboru odločila na podlagi skladnosti prijavljenih kandidatov oziroma njihovih točk s preostalim scenarijem ter na podlagi lastnega mnenja o njihovi kakovosti in atraktivnosti. Komisija si pridržuje pravico, da si za končno odločitev pomaga s pomočjo glasovanja prek socialnih omrežij oziroma drugih medijev. V primeru da se nobena od prijavljenih točk komisiji ne bo zdela primerna, si komisija pridržuje pravico, da ne izbere nobene od poslanih točk.

O izboru bomo vse, ki boste poslali svoje posnetke, obvestili 6. maja 2024.

Dodatne informacije

lahko dobiš na naslovu talenti@zotks.si ali na 01 25 13 727.

Razpis